Vizatim mozaik: pėr fėmijė inteligjentė

 
9781512315745: Vizatim mozaik: pėr fėmijė inteligjentė
Alle Exemplare der Ausgabe mit dieser ISBN anzeigen:
 
 
Reseńa del editor:

VIZATIM MOZAIK PËR FËMIJË INTELIGJENTË Vizatimet e figurave të ndryshme, në tërësi, në hapin e parë janë të vështira për fëmijët. Në këtë botim janë dhënë me pjesë, në formë loje, figura të filmave të vizatuar të cilat duhet të përshkruhen në skemë sipas numrave përkatës. Derisa nuk është përfunduar loja, fëmijët përshkruajnë pamjet e katrorëve në vendet përkatëse dhe fare në fund ata befasohen nga figura e përfituar. Kjo do t’u japë një shtysë dhe vetëbesim se ata kanë aftësi vizatimi. Argëtim të mirë!

„Über diesen Titel“ kann sich auf eine andere Ausgabe dieses Titels beziehen.

(Keine Angebote verfügbar)

Buch Finden:Kaufgesuch aufgeben

Sie kennen Autor und Titel des Buches und finden es trotzdem nicht auf AbeBooks? Dann geben Sie einen Suchauftrag auf und wir informieren Sie automatisch, sobald das Buch verfügbar ist!

Kaufgesuch aufgeben